Assoued Design | Website ouderwets, dan bent u dat vast ook
assoued design, websites, website, webshop, adverteren, online, copywriting, seo, e-mailings, logo, logo's, folders, foto's, marketing, campagnes, website maken, goedkoop, all-in, snel, webdesign, website laten maken
20469
post-template-default,single,single-post,postid-20469,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Website ouderwets, dan bent u dat vast ook

Website ouderwets, dan bent u dat vast ook

Uit een recent onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksbureau Forrester is gebleken dat de uitstraling en bruikbaarheid van websites een directe relatie heeft met het resultaat.

Forrester bestudeerde de websites van meer dan 100 bedrijven, en kwam tot de conclusie dat investeren in de website loont. Een goed gebouwde website leverde in een vergelijkbare situatie een tot vijftig procent hogere verkoopopbrengst op.

Wellicht dat ook u dacht dat het vooral belangrijk was een website te hebben.

In een business-2-business is het een veelgehoorde mening. Een bezoeker van uw website neemt niet zomaar vanzelf contact op als deze weet wat er verkocht wordt of welke diensten u levert. Bezoekers blijken de uitstraling van de website direct verband te brengen met de uitstraling van het bedrijf.


Is uw website ouderwets dan is uw bedrijf dat vast ook

Als de website er ouderwets en/of onverzorgd uitziet, gelooft de bezoeker van de website dat hij ook met een ouderwets en slecht verzorgd bedrijf te maken heeft. Een zeer veelgemaakte fout is het op de website publiceren of laten staan van achterhaalde informatie. Tijdgevoelige informatie zoals nieuws, speciale aanbiedingen en tijdelijk verkrijgbare artikelen of diensten moeten echt actueel zijn. Zijn ze dat niet, dat vormen ze een regelrechte antireclame.


De waarde van entertainment wordt overschat

Dit betekent overigens dat u geen dure investeringen moet doen in een website vol toeters en bellen. Uit het onderzoek komt naar voren dat zaken als interactiviteit en entertainmentwaarde niet direct een grote positieve invloed hebben op de opbrengsten van de site. Wel wordt er veel waarde gehecht aan een mooi en professioneel design. Belangrijk is dat het uiterlijk van de website past bij het bedrijf, de branche en uiteraard de doelgroep.

Assoued Design kan uw website vormgeven en realiseren. Wilt u hier meer informatie over ontvangen, neem dan contact met ons op.

Bron: pixocreative

No Comments

Leave a Comment